Om centret

Centret er startet i 2013. I august måned 2016 fik centret nye ejere og skiftede til sit nuværende navn, Fitness Kjellerup. Men bygningerne har en meget længere og stolt historie i Kjellerup. Her lå nemlig i mange år byens store stolte møbelfabrik “Steens Møbler” (nu Steens Group). Siden flyttede virksomheden ud i det nye industrikvarter, hvor den ligger den dag i dag, hvilket gav plads til et stort fitness center i byen.

Det er visionen, at centret skal være for alle – helt almindelige borgere (Hr. og Fru Danmark). Missionen er at skabe de bedste rammer for denne brede medlemsskare, og et meget bredt udvalg af træningsmuligheder.

Med ikke mindre end 1100 m2 gulvareal er der masser af plads at boltre sig på.
Centret er delt op i 5 træningsafsnit i 4 store lokaler:
Et område med kredsløbstræning (løbebånd, cykler, crosstrainer, romaskiner, stairmaster mv.)
Et afsnit med træningsmaskiner
Et afsnit med frivægte og spejle
En holdtræningssal (med bolde, måtter, vægtstænger, stepbænke, elastikker, ribber mv.)
Et stort fitness-område (med bolde, slæder, tove, dæk, rebounders, TRX-reck, mv)

Der forefindes:
Omklædningsrum til herre og damer, tilhørende badefaciliteter og toiletter. Der er gratis wifi i hele centret, der er musik, og koldt vand i hanen –  og vi er blandt landets bedste på betalingsmidler. På hjemmesiden kan du betale med: Dankort, visakort, visa electron, Mastercard, Mastercard debit, JCB, Maestro. Ligesom du kan betale med Mobile Pay og lave PBS-tilmelding eller betale via Netbank (e-DK).

Åbningstiderne alle ugens dage:
Mandag – søndag kl. 05.00 – 24.00

Kontakt centret på: kontakt@fitnesskjellerup.dk eller på 52110630
Se video om centret her: